Nogmaals de incompetentie ten top

Het kabinet heeft besloten te versoepelen. Dit terwijl het aantal besmette personen, en het aantal ziekenhuisopnames, en het aantal IC-patiënten blijft stijgen. En dat terwijl de ziekenhuisopnames een paar weken achterlopen op het aantal besmettingen. De ontwikkeling wordt echt niet goed gemaakt door de veel te langzame vaccinatiestrategie en het voorjaar. Snappen ze dan niks van exponentiële groei? Gommers waarschuwt voor code zwart. Als het zover komt, moeten we de kabinetsleden aanklagen wegens moord. Ze kunnen echt niet zeggen dat ze het niet geweten hebben.

Ja, iedereen wil zijn vrijheid en zijn normale leven terug. Maar als je daar nu aan toe geeft gaat dat een hoop mensenlevens kosten. Volhouden moet dus het devies zijn en niet toegeven aan kortzichtige mensen met eigenbelang.

Nog een punt waar het kabinet schromelijk in gebreke blijft: in India loopt het volledig uit de hand, wegens weer een nieuwe, nog besmettelijker variant waartegen de huidige vaccins mogelijk slechter tegen werken. Als er één ding is waar we van het recente verleden geleerd zouden moeten hebben is dat we daar pro-actief daar tegen moeten optreden. Grenzen sluiten, geen vliegtuigen meer uit India etc. Daarmee kopen we in elk geval tijd. Maar nitwit de Jonge zegt dat het zo’n vaart niet zal lopen en kijkt de andere kant uit.

Hoe krijgen we deze incompetente mensen weg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.